petak, 6. svibnja 2016.

Favoriti mjeseca travnja

Pozdrav svima!

Prošlog mjeseca nisam isprobavala previše novih proizvoda, uglavnom sam se pridržavala onih već uhodanih i pouzdanih, to uglavnom vrijedi za preparativu. Među proizvodima koje sam isprobala, naišla sam na njih nekoliko koji su mi se toliko svidjeli da već znam da će postati dio moje stalne kozmetičke postave i da ću ih stalno iznova kupovati.



Pa krenimo od preparative budući da se tu nalazi samo jedan, ali itekako vrijedan proizvod.

Clinique Moisture Surge Overnight hidratantna maska za lice - Ova maska je stvarno nešto posebno! Nisam uopće znala da mi koža lica može biti tako mekana, kao da sam se namakala u Coccolinu.:D Koristim je dva do tri puta tjedno, nanesem je u malo debljem sloju na lice i ujutro se probudim u hidratiziranom raju. :D Moje lice je masno, ali dehidratizirano,a ova maska ga je vratila u ravnotežu, nije komedogena te mi nije izazvala nikakve gadosti po licu. Kupila sam je preko feelunique stranice, a 100ml platila sam oko 296 kuna što stvarno nije malo, ali vjerujte mi vrijedi svake lipe.


Urban Decay Naked Skin Weightless korektor - Dosad sam isprobala stvarno mali milijun korektora, od onih skupljih kao što je Nars Radiant Creamy korektor pa sve do najpovoljnijih tipa L.A. Girl, Catrice i itd., ali ovo je prvi kojem nisam našla nijedan jedini nedostatak; kremast je pa je savršen za područje ispod očiju, ne skuplja mi se u boricama i uz to ima savršeno prekrivanje. U danima kad mi se ne da nanositi tekući puder, nanesem malo ovog korektora na problematična područja, izblendam s RT Buffing četkicom i rezultat bude jako prirodan, svjež izgled lica. Kupila sam ga također preko feelunique-a, u nijansi Light Warm, platila sam oko 175 kuna i znam da ću ga kupiti opet kad ga potrošim.


Prošli mjesec na usnama sam najviše nosila Aurine tekuće ruževe, i to uglavnom dvije nijanse, od hrabrijih nijansi to je bila Time for Selfie, koji je divna, bogata ljubičasta boja, iznimno je pigmentiran i jakoo dugo traje na usnama. Što se nudača tiče nisam se odvajala od Last Goodbye, savršene nijanse jer nije ni previše svijetla da izgleda mrtvački, a ni pretamna. Njemu je trajnost nešto slabija, ali nude nijansama to ni ne zamjeram.



                                       S lijeva na desno: Time for Selfie (koji je ispao puno svjetliji nego što je u stvarnosti), Last Goodbye

Ako kao i ja mahnito pratite Youtube beauty zajednicu onda sigurno znate za Nivea Aftershave Sensitive balm ludilo koje je pokrenula Nikkietutorials kad ga je počela koristiti kao primer za lice. Ja sam osobno dugo bila skeptična prema toj ideji, prvenstveno zato što imam jako osjetljivu kožu koja reagira na svaki proizvod s iole sumnjivim sastavom. Međutim, prošlog mjeseca sam napokon poklekla i odlučila mu dati šansu pa makar se i osula. :D Srećom, osula se nisam, ali sam zato pronašla svoj novi all-time-favorite primer. Kao što je to Nikkie jedno milijun puta ponovila, ovaj balzam u sebi sadrži visoki postotak glicerina na koji se puder doslovno lijepi i traje puno duže. Balzam treba umasirati u lice dok ne postane pomalo ljepljiv, a nakon toga puder sjeda savršeno, a i svi ostali praškasti proizvodi za lice. Mnogi kažu da ne primjećuju razliku u trajanju pudera s ovim primerom, ali ja osjetim znatnu razliku, u tom pogledu mi se pokazao boljim čak i od Benefitovog Porefessional-a, naravno da ne popuni pore poput njega, ali što se trajnosti tiče, nadmašuje ga za koplje. Ja sam svoj primjerak ukrala od mužapuža koji se čudi koliko brzo troši aftershave balzam :D. Mislim da mu je cijena oko 50 kuna, probajte, osim 50-ak kuna nemate što izgubiti, a možda kao i ja pronađete najbolji primer do sad.

Paleta koju sam iznova otkrila i podsjetila se koliko je volim, je The Balm Nude Tude paletica. Mislim da je savršena za svakodnevnu upotrebu jer imam odličan omjer metalik i mat sjenila nude nijansi, možete s njom stvoriti i nježniji, ali i naglašeni eye look. Ovo je paleta koju uvijek nosim sa sobom na putovanja jer ima sve što trebam, a kartonska ambalaža je idealna za putovanja jer možete biti sigurni da neće puknuti u prijevozu. Volim sve u vezi nje, prepoznatljivi The Balm-ov vintage dizajn, veliko zrcalo i mekana, pigmentirana sjenila. Jedina zamjerka joj je, kao što možete vidjeti i na slici, to što se ambalaža lako zaprlja, a teško očisti. Paleticu sam kupila u Bipe, cijena joj je oko 280 kuna.


Boje koje sam najviše nosila ovaj mjesec su Sassy (biserno-bijela, sedefesta nijansa za čiju pigmentaciju nemam riječi! Teksturom je poput masla i blenda se kao san. Volim je nositi kao highlighter u kutu oka, a ponekad i na pokretnom dijelu kapka u kombinaciji sa zemljanim mat sjenilom u pregibu.), Sultry (neutralna smeđa boja, savršena u pregibu kapka i ide uz apsolutno svaki look), Sexy (između ljubičaste i bordo nijanse, ovisno o intezitetu kojim ćete je nanijeti, meni osobno jedna od dražih nijansi u paleti) i Serious (neizostavna mat crna, jako pigmentirana, koristim je za setiranje tuša na očima i olovke u waterline-u.) Swatchevi su rađeni bez primera, korektora i to samo u jednom sloju.


                    S lijeva na desno: Sassy, Sultry, Sexy i Serious

I na samom kraju imam jedan modni favorit, crop top s Asos-a, koji izgleda odlično u kombinaciji s pencil kožnom suknjom visokog struka. Potpuno je nenosiv u svakodnevnom životu, ali ne moramo uvijek živjeti u svakodnevnici, jel tako? Ponekad možemo imati i Beyonce trenutke.:D


Eto dragi moji, došli smo do kraja travanjskih favorita. Koji su vaši prošlomjesečni favoriti? Jeste li isprobali ijedan od ovih mojih?

Do idućeg čitanja!!! :*

Broj komentara: 16 :

  1. Predivni favoriti, dopada mi se baš sve što si izdvojila :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kratko, ali slatko. Svida mi se kad su favoriti bas apsolutni favoriti i kad su ovako sabrani. :)
    Meni bi vjerojatno dobro dosla ona maska za lice, jer mi je koza na masnu stranu, ali dehidrirana, ali zaista mi je puno izdvojiti toliko novaca. Svakako cu skicnuti korektor. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Maska je divota ali duša me bolila (tocnije novčanik :D) kad sam je kupovala. A Urban Decay korektor ti savjetujem od srca ;)

      Izbriši
  3. Prelep post, i favoriti su fantasticni. Vise mi se dopada kada su u pitanju apsolutni favoriti, ja to razvucem (katastrofa). :-D Svaka cast. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nagovorila si me da kupim Nivein Aftershave xD
    Paletica...čista perverzija *.*
    Topić je vrh :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj, probaj pa javi dojmove, nadam se da će ti se svidjeti koliko i meni. Hvala :))

      Izbriši
  5. Aurin nude ruz mi je predivan, kao i the Balm paleta. Odlican post i divni favoriti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Inace volim Aurine ruževe, a ova nijansa je posebno divna. Hvala ti :)

      Izbriši
  6. Odlican post. Nijanse ruzeva mi se bas dopadaju. :)

    http://mojasvastaricams.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Obe nijanse su prekrasne na svoj način, ako već nisi, svakako ih probaj 😉

      Izbriši
  7. ajme crop top je bas top topova!!! predobar je

    OdgovoriIzbriši