ponedjeljak, 16. svibnja 2016.

New in #2

Pozdrav svima!

Danas vam tipkam o stvarčicama koje sam kupila proteklih tjedan, dva te prvim dojmovima. Preparativu nisam posebno obnavljala tako da u ovom haul-u uglavnom prevladava dekorativna kozmetika. Pa krenimo nekim nasumičnim redom.


Beauty Blender Pro Sponge - već dugo želim isprobati originalnu verziju Beauty Blender-a, imala sam Bipinu, ebay i Ebelinovu verziju, ali nisam bila nimalo impresionirana njihovim učinkom; brzo su se raspadale, bile su poprilično tvrde i aplikacija tekućeg pudera je bila loša. Mnogi ističu da se nijedna kopija ne može mjeriti s Beauty Blender originalom, tako da je jedva čekam isprobati i vidjeti je li vrijedna svog tog hype-a. Svoj primjerak kupila sam na BeautyBay stranici za 20.30 eura (oko 150 kuna).


 Makeup Geek Foiled sjenilo za oči - ne znam za vas dragi moji, ali meni se čini da ću bankrotirati radi Youtube-a :D. Sanjam o ovoj foiled formuli Makeup Geek sjenila još otkako su se pojavili na tržištu i već duže vrijeme po BeautyBay-u lovim nijansu Flame Thrower, predivnu, bogatu, toplu brončanu boju i napokon sam je uspjela uloviti prije par tjedana. Nisam se razočarala, sjenilo je mekane teksture, iznimno pigmentirano i intezivno.

                                        Flame Thrower  - Makeup Geek

 Nažalost slika nije uspjela uhvatiti ni pola njegove predivnoće. Sigurno ću nabaviti još nekoliko nijansi, a posebno mi se sviđaju Grandstand i Magic Act. Cijena sjenila na BeautyBay-u je 10.20 eura (oko 76 kuna), što je stvarno povoljna cijena za ovako kvalitetno sjenilo.

MAC matte ruž Honeylove - obožavam MAC-ove ruževe, njihovu pigmentaciju, miris, pakiranje i izbor boja. Ovaj put sam uzela divni nude ruž Honeylove u matte formuli. Moja najdraža MAC-ova formula ruževa je retro matte, a ovo je prvi njihov matte ruž koji sam isprobala i formula je stvarno odlična, bogato je pigmentiran, mat je, ali u isto vrijeme kremast i jako ugodan na usnama.


                                        MAC Honeylove

Nyx xtreme lip cream -  da budem iskrena, nisam imala neka očekivanja od ovog Nyx-ovog hibrida između ruža i sjajila, kupila sam ga iz čiste znatiželje jer sam čula da je navodno nijansa Skin Tone dupe za Kylie Jenner sjajilo Literally. No, zaljubila sam se u ovog mališana već nakon prvog korištenja; iako je formuliran kao sjajilo, ima trajnost ruža, a čak i kad izblijedi s usana, na njima ostavlja lijepi, ravnomjerni stain. Mnogi se kunu da je kvalitetom puno bolji od onog s potpisom Kylie Jenner, i iako ga nisam isprobala (niti namjeravam plaćati napuhane cijene i puniti džepove klana Kardashian), uopće ne sumnjam u to znajući da je nedavno na istu formulu Colourpop tekućih ruževa koji dođu oko 5 dolara, samo zalijepila etiketu sa svojim imenom i cijenu mu povećala na 20ak dolara. Xtreme lip cream sam kupila preko BeautyJoint-a i platila sam ga 5.50 usd (oko 36 kuna).

    Nyx xtreme lip cream - Skin tone

Lush Mask of Magnaminty - Ovu Lush masku koristim već godinama, odlično odgovara mom tipu kože (masnom, sklonom aknama i miteserima). Nedavno sam je kupila u Lush dućanu, i par minuta nakon što sam izašla iz dućana, primjetila sam da mi je nešto bilo čudno, pogledala sam račun i vidjela cijenu od 146 kuna. Kad sam je plaćala bila sam u žurbi, plaćala sam karticom i nisam ni gledala cijenu jer je već godinama kupujem za 88 kuna. Odmah sam se vratila u dućan misleći da su mi zabunom naplatili veću cijenu ili dvije maske, ali prodavačica mi je rekla da je maska poskupila. Mislim, razumijem da proizvodi vremenom mogu poskupiti, ali ovdje se radi o poskupljenju za skoro 60 kuna! Nije mi jasno, zar je cijena sastojaka zaista toliko poskupila, ili metvici prijeti izumiranje, a možda su dodali suze jednoroga u masku :D? Koji god da je razlog, ovu masku više neću kupovati, nije mi problem dati dodatnih 60 kuna, ali jednostavno je stvar principa.


Ardell Multipack Demi wispies umjetne trepavice - moje omiljene umjetne trepavice, vjerna sam im već niz godina, jako su kvalitetne i jeftine, a jedan par mi potraje i po 5,6 nošenja, naravno pod uvjetom da ih pravilno čuvate i čistite. Demi wispies stil je jako prirodan, pa ih često nosim i na dnevnoj bazi, ali i za svečanije prilike. Ovaj paketić od 4 para trepavica kupila sam preko Beautyjoint-a za 10 dolara (oko 66 kuna).

Sally Hansen Airbrush legs sprej - o ovom spreju sam vam pisala već i u svojoj kozmetičkoj wishlisti, ovo je zapravo make up za noge, prekriva nepravilnosti i daje zdravi sjaj. Na nogama ga još nisam isprobala, ali sam ga ovog vikenda pomiješala s Niveinim losionom za tijelo i utrljala po rukama i dekolteu jer nisam htjela dobiti potpuni intezitet boje već samo prirodni, blago tamniji izgled. Nisam dobila jaku boju, već samo lagani sjaj i prekrio je male ožiljke i pigmentacijske mrljice. Sprej sam također kupila preko Beautyjoint-a, a cijena mu je 14 dolara (oko 92 kune).


EX1 Invisiwear tekući puder - o ovom puderu sam isto pisala u svojoj wishlisti, svako ljeto budem u potrazi za puderom koji će biti dovoljno taman jer ljeti promijenim rasu i nikako ne mogu pronaći odgovarajući puder. EX1 puder je namijenjem maslinastim tipovima kože, naručila sam nijansu f400. Nisam ni mogla zamisliti koliko je taman ovaj puder, doslovno Nutella na pumpicu :D. Čini mi se pretaman i za ljetnu verziju mene, pa ću vjerojatno naručiti i jednu nijansu svijetliji puder. EX1 puderi su dostupni na Lookfantastic-u i cijena im je oko 120 kuna.

I na kraju imam jedan modni new in, a to je ovaj cover up za plažu. Inače volim britanski brend Lipsy, imaju jako kvalitetnu odjeću, pa ni ovaj cover up nije iznimka, kupila sam preko Asos-a, trenutno je OOS.Cijenu mu je bila previsoka za ovaj tip odjeće, oko 400 kuna, ali YOLO :D. Nije mi žao, jer je stvarno jako kvalitetan i efektan.



Eto dragi moji, došli smo do kraja ovog mini haul-a. Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda? Jeste li i  vi nedavno imali koju YOLO kupovinu :D?



Do idućeg čitanja! :**




Broj komentara: 7 :

  1. Baš sve mi se sviđa, a posebno ruževi. Ne znam koja nijansa mi je ljepša! *.*
    Stvarno se čini nutella nijansa pudera haha obavezno piši o njima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! A puder je totalni promašaj, cim narucim pravu nijansu ide recenzija 😉

      Izbriši
  2. Mac ruz je divne nijanse ❤❤

    OdgovoriIzbriši
  3. Jesi zadovoljna kako sprej funkcionira? Nije ti se sjaj/boja preslikavala i to?
    Inace, dobar new in :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala 😊 jako sam zadovoljna, sprej je vodotoporan, imala sam svijetlu majicu i nista se nije preslikalo 😉 ali ja sam stavila malu kolicinu, vidit cemo kako ce funkcionirati kad ga nanesem malo više

      Izbriši